Ans: All if the above
3. This question is based upon the figure
shown below
In some cases, when lists are combined into
one "List," the formatting is not updated. Refer to the picture given
above. Which among the following options should be used to update this
formatting?
Ans: D
4. Which among the following charts do not
have axes?
Ans: Doughnut charts
5. Microsoft named two styles that work in
Word 2007 as both character and paragraph types as being ______ styles:
Ans: Linked
6. This question is based upon the figure
shown below
Ans: It ensures that the
text is not obscured by binding.
7. With the help of which view will the
Watermark not be seen?
Ans: Web Layout view
8. This question is based upon the figure shown
below
How will the Message Bar alerts be enabled as
shown in the given picture?
Ans: Select Word Options from the Microsoft Office Button.
Click on Trust Center, then click Trust Center
Settings, and then click Message Bar.
9. Which among the following is not a Bookmark
option to sort the list of bookmarks in the document?
Ans: Author
10. This question is based upon the
figure shown below
Why is the "Different First
Page" option used in the Page Setup dialog box as shown in the given
picture?
Ans: This option allows you to remove the Page Number from the
first page.
11. State whether true or false:
Once a bullet is removed from the "Bullet Library" and it is no
longer available in the "Document Bullets" area, the bullet cannot be
added back to the Bullet Library.
Ans: False
12. This question is based upon the
figure shown below
Which of the following types of charts are not
supported by either Lines or Bars, as shown in the picture?
Ans: Area charts
13. Which among the following features
could be used to create a connection to a Shared Network folder?
Ans: Map Network Drive
14. Edit tracking changes are typically
formatted in the following manner: (1) deletions—red strikethroughs, (2)
additions—green and underlined, and (3) formatting changes are made bold in
almost any other desired color. Where in Word 2007 could you set your own
custom formatting options for tracking changes?
Ans: Select the Review ribbon and then select the triangle by
Track Changes. In the drop-down menu, select "Change Tracking
Options" and then set your formatting options in the Track Changes Options
dialog box.
15. How will you insert text boxes for a printed form?
Ans: Select the Insert tab, in the Text group, click on Text
Box and then select Draw Text
Box.
16. To enter a symbol or special character
into your document (to where the cursor is located), which of the following
methods could you employ in Word 2007?
Ans: Open the Insert ribbon. Click Symbol in the Symbols group.
A menu will appear with a small selection of symbols. If you don't see the
symbol or character you'd like to insert, click More Symbols. Choose the
special character (or symbol) that you want and then click Insert and click
Close.
17. You are editing a figure using the Drawing Tools > Format options. Which among the
following Shape Fill options in the Shape Styles group adds a solid color and transparency to a shape?
Ans: More Fill Colors...
18. State whether true or false:
When you save a document as a Web page, the textures and gradients are saved as
JPEG files and the patterns are saved as GIF files.
Ans: True
19. Which among the following options is
the reason of text deletion at the insertion point when you type a document?
Ans: The "overtype mode" is turned on in Word
options.
20. What is meant by Enhanced ScreenTips?
Ans: Enhanced ScreenTips are larger windows that display
more descriptive text than a ScreenTip and can have a link to a Help topic.
21. This question is based upon the
figure shown below
Refer to the given picture. Which of the
following Line Numbers should be used when each page has to begin with the
number 1?
Ans: Restart Each Page
22. Which keyboard shortcut could be used
to switch to Draft View?
Ans: ALT+CTRL+N
23. State whether true or false:
The "Add Assistant" shape option in a SmartArt graphic is available
only if an organization chart layout is chosen.
Ans: True
24. Which view(s) could be used to view the
Equation placeholders in the Document Views group?
Ans: All of the above
25. State whether true or false:
Any changes that are saved to "Normal.dotm" will be applied to the
documents that you create in the future.
Ans: True
26. State whether true or false:
Changing the Author property in the Document Information Panel of an existing
document has no effect on the User name setting in the Word Options dialog box.
Ans: True
27. How will you set the default font so
that every time you open Microsoft Word it will use the settings that you had
selected?
Ans: Select the Home tab, and then click the Font Dialog Box
Launcher. Select the font style and size. Click on Default... and then click
Yes.
28. Which of the following line-spacing
options sets fixed line spacing that Word does not adjust?
Ans: Doubled
29. How will you change the author name in an existing document?
Ans: All of the above
30. State whether true or false:
Microsoft Office programs store some additional information within the digital signature automatically that might not be visible in the
current view document.
Ans: True
31. Which among the following options
could be used to turn off the Office Clipboard?
Ans: All of the above
32. What does the command
"Winword.exe /f MyDocument.docx" mean?
Ans: This command instructs Word to start and immediately open
a file named MyDocument.docx.
33. Which among the following is an invalid
character to include in a file name?
Ans: All of the above
34. State whether true or false:
Gridlines do not print when a document is printed.
Ans: True
35. Which keyboard shortcut inserts a
hyperlink?
Ans: CTRL+K
36. Which among the following wildcards
should be used to select any single character?
Ans: ?
37. This question is based upon the
figure shown below
Refer to the given image. Which option
should be selected to convert a professionally formatted equation into an
equation on one line?
Ans: C
38. Which of the following is not a
Content Control?
Ans: Chart
39. This question is based upon the
figure shown below
Ans: Numbering
40. Which among the following is a correct way
to make your file "Read-only?"
Ans: Click "Save As" from the Microsoft Office
Button. Click on Tools and then click General Options. Select the Read-only
recommended check box. Click OK. Click on Save.
41. Which among the following
options should be used to start a bulleted list automatically?
Ans: Type * (asterisk) and then press spacebar or the Tab key.
42. Which of the following can be the reason for
the appearance of the red X, as shown in the picture?